Peter Van Asbroeck wordt vanaf vanavond weer herenigd met zijn interieurpartner in crime Michèle Van Sebroeck. Samen proberen ze in het vernieuwde Grootse Plannen gezinnen gelukkig te maken met een nieuw interieur. Terwijl Michèle de opfrisbeurt plant en coördineert, zorgt Peter morgen voor de praktische ondersteuning.

En Jani die zet ook vanaf morgen ook zijn stijlkruistocht verder. In een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw werpt Jani een strenge blik in de kleerkast van leuke koppels die er helaas niet zo leuk meer uitzien. Tijdens een onthullende shoppingdag wijst hij hen – én de kijkers – op al hun fashion faux pas. En zoals steeds schuwt hij de strijd om de juiste outfits niet, want hij heeft een missie: hen allebei weer doen stralen.

Haar woensdagavond aflsuiten doet VIJF met het gloednieuwe lifestyleprogramma Shoot., waarin vijf jonge lifestylekenners wier leven draait om om fashion, interieur, beauty, handwerk en reizen, worden gevolgd. Shoot. inspireert alle vrouwen, of ze nu houden van een gezellige woonkamer, trendy make-up of mooie schoenen. Door jonge trendwatchers als Yvonne Eijkenduijn, Sabine Peeters, Sofie Valkiers, Anna-Belle Buyse en Sharon Duverger te volgen in hun dagelijkse leven leren de VIJF-kijkers wat ze moeten dragen, waar ze gezien moeten worden en wat ze in huis moeten halen.

‘De weg naar elkaars hart neem je niet op Crocs’
“Crocs en een fleece, overrijden en dan in achteruit er nog eens over..." Toen Gordana Jani dit op de radio hoorde zeggen, besefte ze dat er toch echt een probleem was met haar look.. De 41-jarige kleuterleidster Gordana en haar 43-jarige grote liefde Bozo zijn van Kroatische afkomst. Gordana groeide in België op, maar studeerde in Kroatië. Toen Bozo haar daar 20 jaar geleden voor het eerst zag, viel hij als een blok voor Gordana. En dat gebeurde niet zonder reden... Het toeval wilde dat de meestal zeer nonchalante Gordana zich niet alleen had opgekleed maar ook nog eens van een vleugje make-up was voorzien om een pasfoto te laten maken. Deze verzorgde versie van Gordana heeft Bozo nog maar één enkele keer terug gezien: op hun trouwdag. De pasfoto die toen is ontstaan, koestert Bozo als een schat en heeft hij altijd op zak. Jani's missie van deze week: onder de verschillende lagen fleece en oude jeansbroeken die parel van op de pasfoto terug te vinden.Bozo zelf had vroeger wel een zwak voor mooie kledij. Hij voelde zich goed in een mooi kostuum, maar de slonzige stijl van Gordana was besmettelijk.Ondertussen is de familie in Grobbendonk beter bekend onder de naam 'familie croc'. Jani staat een zware uitdaging te wachten, want Gordana lijdt aan een extreme vorm van winkelfobie...

Zo Man Zo Vrouw, morgen om 20u30 op VIJF

Peter en Michèle maken van je huis een thuis
Voor haar allereerste opdracht dit seizoen staat Peter Van Asbroeck aan Michèle’s zijde. Ze haalt hem thuis op en maakt van de gelegenheid gebruik om even rond te neuzen in zijn gezellige keuken. Vandaar gaat de rit naar Perk (Steenokkerzeel) in Vlaams Brabant. Nathalie Janssens (35 jaar) en Jan Peeters (37 jaar) wonen er met hun drie zonen: Thomas, Luca en Emiel. Bij de vroeggeboorte van hun jongste zoon stond hun hart even stil. Dokters vreesden voor zijn leven. Maar gelukkig groeide kleine Emiel uit tot een sterke baby. Enkel de verhuis naar hun nieuwbouwwoning liep fout. Door een acuut tijdgebrek en een tekort aan kennis van interieurzaken, is de leefkamer nog kaal, kil en onpersoonlijk. Na bijna een jaar voelen Jan en Nathalie zich nog steeds niet thuis in hun nieuwe huis. Een ideale uitdaging voor de meest befaamde interieurvormgeefster van Vlaanderen. Met de hulp van Peter en twee vakmannen, creëert ze een woonpareltje op maat.

Grootse Plannen, morgen om 21u10 op VIJF

Shoot
Sabine Peeters is one of the lucky few die van haar passie haar job wist te maken. De getalenteerde visagiste blogt over haar passie en job op lifeislikeaboxofmakeup. wordpress.com. Sabine trekt naar Parijs om er de hipste make-up trends te spotten. Sofie Valkiers ademt mode en volgt alle fashion trends op de voet. Haar bijzonder persoonlijke modeblog Fashionata, aangevuld met een vleugje beauty en lifestyle is één van de meest gelezen blogs van het land. Shoot! volgt Sofie tijdens een oufitshoot voor haar blog.
Creatieve duizendpoten? Ze bestaan! Yvonne decoreert, fotografeert, schildert, bakt, haakt, kookt en schrijft. Ze woont samen met Boris, één poes en drie kippen en legt haar leven in stijl vast op yvestown.com. Yvonne gaat meubelshoppen in Brussel...

Shoot., morgen om 22u10 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: