Gisterenavond is Jan Smit opnieuw in de prijzen gevallen. Tijdens het Sterren.nl award gala kreeg Jan – uit handen van Jamai – de Sterren.nl award voor de beste single van het afgelopen jaar, het nummer 'Leeg om je heen'. Dit liedje stond al op zijn album ‚vrienden', maar vorig jaar nam  hij een speciale, nieuwe versie op voor zijn cd/dvd 'Unplugged – De Rockfield Sessies'.

Deze versie verscheen vorig najaar op single en is nu dus bekroond met deze award, die hij kreeg overhandigd – gisterenavond - voorafgaand aan de opnamen voor het TROS Muziekfeest op het Plein in Apeldoorn. Op 15 juni zijn de beelden te zien tijdens de Sterren.nl Awardshow op Nederland 1. Kijk hier alvast naar de videoclip van 'Leeg om je heen' op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jejm6U6siTk

Eind augustus mogen we trouwens van Jan Smit een nieuw studio-album verwachten dat simultaan in Nederland en Vlaanderen zal uitkomen. Op 29 november staat Jan Smit met z’n succesvolle ‚Jan Smit Unplugged’ tour in de Stadschouwburg van Antwerpen. Tickets kunnen besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max. €0,30/min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jan Smit
Datum: 
29 november 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over