Met de release van de gloednieuwe single “Als De Morgen Is Gekomen” op 25 augustus 2006 zet Jan Smit een volgende stap in zijn boeiende loopbaan. Deze single is de voorloper van het op 15 september te verschijnen album “ Op Weg Naar Geluk”, waarop een uiterst diverse palet aan liedjes te vinden is.

Dat 2005 het jaar van Jan Smit is geworden moge duidelijk zijn: de release van zijn album “JanSmit.Com” en de vele activiteiten daaromheen hebben nogal wat los gemaakt!

Het album, dat overigens na 68 weken nog steeds hoog in de albumlijsten staat, verkocht meer dan 200.000 exemplaren, en heeft dus tot nu toe een dikke dubbelplatina status behaald in Nederland.

De Reality soap “Gewoon Jan Smit” bij de TROS trok wekelijks op vrijdagavond zo’n slordige 1,5 miljoen kijkers en leverde Smit de Televizierring 2006 op.

Met de vrijwel dagelijkse vloed aan concerten in cafés, zalen, dancings, feesttenten, hallen en stadions bereikte Jan Smit in een jaar tijd een steeds groeiende schare van zo’n 400.000 fans

Al met al een enorme stap voorwaarts in de al tien jaar durende carrière van de pas 20 jarige zanger/componist/entertainer en presentator .

De nieuwe single “Als De Morgen Is Gekomen” laat perfect zien waar de jonge Volendammer momenteel staat. De muziek van het nummer is geschreven door Cees & Thomas Tol en de tekst door Jan Smit en Simon Keizer. De productie was in handen van de eerder genoemde Tol & Tol, die overigens ook verantwoordelijk waren voor het succesalbum “Jan Smit.Com”. De nieuwste single krijgt ondersteuning van een imponerende videoclip. Deze is geschoten tijdens een openlucht concert van Smit met zijn band eerder deze zomer in Rhenen. De regie was in handen van Peter Van Eyndt (Brace, Intwine, Kim Lian etc.)

Overige activiteiten in het kort:
Vanaf 8 september zal de TROS wekelijks een nieuwe reeks van de succesvolle Reality Soap “Gewoon Jan Smit” uit gaan zenden
Het album “Op Weg Naar Geluk” volgt op 15 september.
Vanaf 26 september start de zeer uitgebreide “Op Weg Naar Geluk” live tour langs diverse hallen die hij zal gaan doen met zijn 11 koppige band. Veel van de optredens zijn reeds uitverkocht en meer data zullen volgen.

Meer informatie: www.jansmit.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: