Dit is hem, de nieuwe single van Jan Smit, een prachtige, akoestische versie van het nummer 'Leeg om Je Heen'. Het is één van de juweeltjes die terug te vinden zal zijn op de nieuwe cd/dvd 'Jan Smit Unplugged' – de Rockfield Sessies, die simultaan in Vlaanderen en Nederland verschijnt op vrijdag 25 oktober.

Het nieuwe album 'Jan Smit Unplugged' is kort voor de zomer opgenomen in de beroemde Rockfield Studios in Wales. De idyllische studio heeft in de loop der tijd grote namen op bezoek gehad alsColdplay, Queen, Oasis, Simple Minds, Manic Street Preachers en Black Sabbath. Een legendarische studio waar precies die bijzondere sfeer hangt die Jan wilde voor een aantal van zijn liedjes, die hem zo na aan het hart liggen. De 10 Nederlandstalige en 5 Duitse tracks zijn ooit eerder op album of single verschenen, maar zijn niet onmiddellijk terug te vinden in de enorme reeks hitsingles die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Het origineel van 'Leeg Om Je Heen' is terug te vinden op het uiterst succesvolle studioalbum'Vrienden', dat vorig jaar is uitgebracht. De single bevat als extra track het duet met Julio Iglesias, getiteld 'To All The Girls I’ve Loved Before', dat eerder dit jaar live werd opgenomen inAhoy.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: