Vanavond is Paul de Leeuw weer klaar voor een nieuwe Manneke Paul en ontvangt hij onder meer Jeanne en Marcella, de identieke tweelingszusjes uit het VTM-programma Het Hart van Vlaanderen. Paul viert samen met hen hun negentigste verjaardag en zorgt voor een verjaardagslied, hun favoriete drankje en ballonnen… met helium.

Daarnaast is Nederlands populairste volkszanger Jan Smit van de partij. Als een ware edelman met paard en koets bezorgt hij de 80-jarige Josepha de rit van haar leven. Speciaal voor de 13-jarige Kim, die dankzij een batterij in haar lichaam kan lopen en praten, zingt hij daarnaast een unieke versie zijn oude hit Laura én brengt hij ook zijn nieuwste single.

Door het extreem koude weer hebben de marktkramers de afgelopen maanden het iets moeilijker gehad dan gewoonlijk. Paul besluit een eigen woensdagavondmarkt te creëren en probeert zo de marktkramers op te fleuren.

Tessa wordt verrast door haar schoonouders, die graag eens zouden assisteren bij een goocheltruc. Goochelaar Kobe Van Herwegen laat hun droom in vervulling gaan.

Paul heeft ook vernomen dat Jennifer dol is op haar vriendje Yoni, maar dat ze beiden een beetje te jaloers zijn. Hij laat het hen in de studio van Manneke Paul uitvechten en dat op een wel heel letterlijke manier…

Bij de “Who The Fuck is Hans Otten Kwiz” komt Manneke Paul live terecht op de kermis van Kortrijk. Dit en nog zoveel meer, nu woensdagavond 10 april 2013 in Manneke Paul.

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 10 op woensdag 10 april 2013 om 21.30 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: