Hij vliegt momenteel weer van hot naar her, doorkruist Nederland met een reuzegroot hart en maakt vooral ook promotie voor z’n nieuwste verzamelaar ‘Recht uit m’n hart-Ballades’. Het gaat uiteraard over Jan Smit, de Nederlandse zanger die inmiddels helemaal Vervlaamst is en zich ook bij ons meer dan thuis voelt. Volgende week komt Jan Smit weer aanwaaien en in zijn kielzog brengt hij een vuurrood hart mee, waarmee hij symbolisch enkele mensen een ‘hart onder de riem’ wil gaan steken. Geheel in de sfeer van Valentijn, maar ook als tegenreactie op alle wereldse ellende en miserie, gaat Jan volgende week in Vlaanderen zijn hart aanbieden bij bekenden en onbekenden.

Nieuw album

Voor we nog even dieper ingaan op de hartenactie, eerst even de aandacht en focus op Jan Smit z’n nieuwste album ‘Recht uit m’n hart’. Het is een muzikale verzameling geworden van 20 meeslepende, rustige ballades, die gespreid zijn over een tijdsperiode van 10 jaar. Eén blik op de tracklist maakt meteen duidelijk dat Jan z’n mooiste ballades zorgvuldig geselecteerd heeft. ‘Laura’, ‘Cupido’, ’Niemand zo trots als wij’, tot z’n nieuwste single ‘Recht uit m’n hart’, ze staan er allemaal op. Jan Smit: “Weet je wat zo mooi is aan ‘Recht uit m’n hart – ballades’? Dat ik nu eens de kans krijg om mijn rustige liedjes te selecteren. Men associeert Jan Smit altijd met feest en plezier en dat klopt ook, maar evenzeer hou ik er ook van om de rustige liedjes te brengen, zeker met Valentijn in aantocht.

Nu dinsdag 10 februari komt Jan Smit naar Vlaanderen. Hij neemt die dag niet alleen z’n nieuwste album ‘Recht uit m’n hart’ mee, hij laat zich ook vergezellen van een vuurrood, opblaasbaar hart, dat hij vooral figuurlijk wil delen met bekenden en onbekenden.

Jan Smit over de actie: "Ik deel graag complimentjes uit aan mensen, omdat ik het gevoel heb dat mensen vooral steeds meer kritiek op elkaar lijken te hebben. Door mijn hart te delen, hoop ik hiermee anderen aan te zetten om ook recht uit hun hart te spreken. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen deze Valentijnsdag in ieder geval één complimentje ontvangt van een geliefde."

Het wordt een drukke dinsdag voor Jan. In de ochtend is hij te gast bij Wim en Tanja op Story FM. ’s Avonds gaat hij langs bij Otto-Jan Ham in De Ideale Wereld en is hij te gast in Ravels bij de opnames van De Vlaamse Top 10 van MENT TV. Komende vrijdag maakt Jan z’n opwachting in het anne shownieuws én op zaterdag 14 februari presenteert hij op MENT – samen met Lindsay – een Valentijn special, waarin hij brieven voorleest en kijkers een hart onder de riem steekt.

‘Recht Uit M’n Hart - Ballades’ van Jan Smit is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en is het perfecte Valentijnscadeau!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over