Driewerf hoera, want Jan Smit is de uitdaging aangegaan om een aantal Nederlandstalige kerstklassiekers een nieuw jasje te geven. We moeten toegeven dat hij meer dan geslaagd is in z’n opzet, want 18 jaar na de release van z’n eerste kerstalbum, pakt de populaire Volendammer uit met ‘Kerst voor iedereen’ en daar zijn z’n talrijke fans in Vlaanderen en Nederland bijzonder blij mee. “Ik heb best veel met Kerstmis, want voor mij én mijn gezin vind ik dit de mooiste tijd van het jaar. De kerstliederen spreken mij enorm aan, ook al vond ik dat sommige echt wel toe waren aan een 2.0 versie en dat is wat ik ook laat horen op ‘Kerst voor iedereen’”.

Wie het 2de kerstalbum van Jan Smit koopt, krijgt 8 kerstklassiekers te horen, waaronder ‘Midden in de winternacht’, ‘Stille nacht’, ‘De herdertjes lagen bij nachte’, ‘Komt alleen tezamen’, e.v.a. De meerwaarde van dit album zit hem niet alleen in de frisse, eigentijdse arrangementen die de kerstklassiekers kregen, maar ook in de 4 nieuwe songs die terug te vinden zijn op het album. Vooral ‘Eindelijk kerstmis’, dat samen met ‘Kermist begon daar in die nacht’ als dubbele a-single zopas is uitgekomen, klinkt heel gevoel. “Het was best wel een bewogen jaar, waarin ik ook afscheid heb moeten nemen van mensen die mij dierbaar zijn en daarover heb ik het in ‘Eindelijk kerstmis’.

Volgende week maandag, woensdag en donderdag én op maandag 21 december, komt Jan Smit naar Vlaanderen om promotie te maken voor z’n album ‘Kerst voor iedereen’. Naast de talrijke interviews, gaat Jan ook signeren. Een uitgebreide agenda kan je vinden op z’n website www.jansmit.com.

Aanstaande maandag 14 december stelt Jan ‘Kerst voor iedereen’ voor tijdens een mini-showcase op Winterland Hasselt (www.winterland.be). Wie op Winterland Jan’s kerstalbum aankoopt, krijgt een uitnodiging voor die mini-showcase.

Hier kan je het nieuwe album 'Kerst voor iedereen' van Jan Smit aankopen op iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/kerst-voor-iedereen/id1053478283?l=nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over