Jan Pier & Pol boven de doopfont gehouden in Theater Elckerlyc

Alweer mogen we de rode loper uitrollen in Theater Elckerlyc. De komedie compagnie wordt er van verdacht een patent te hebben op het concept "feestelijke voorstelling". Deze keer kunnen pers en genodigden genieten van de hilarische komedie JAN, PIER & POL van de hand van vader en zoon Cooney. Producent De komedie compagnie​ haalde vaste theaterklassebakken Peter Bulckaen, Dirk Van Vooren, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Camilia Blereau en Britt Van der Borght van stal en combineert ze met nieuwe gezichten zoals Saskia Debaere en Jan Van Hecke. Voor het eerst regisseert Christophe Ameye bij De komedie compagnie​. Hij belooft alvast spetterend vuurwerk op de scène en veel lachsalvo's in de zaal. Kortom, iedereen is klaar om het grote publiek te trakteren op een onvervalste komedie van formaat. Nog tot en met 22 december in Theater Elckerlyc.

JAN, PIER & POL is reeds de tweede productie van De komedie compagnie​ dit seizoen. Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor de toernee van Taxi Taxi die op de agenda staat voor januari, februari en maart 2014. Op de website van www.dekomediecompagnie.be kan men zien waar deze dolkomische voorstelling over een taxichauffeur met een dubbel leven, gespeeld wordt in Vlaanderen. Met in de hoofdrollen Patrick Onzia, Kadèr Gurbuz, Britt Van der Borght en Dirk Van Vooren. Verder met Dirk Lavrysen, Erik Van Herreweghe en Peter Bulckaen. In 2014 geeft De komedie compagnie​ alvast afspraak voor twee gloednieuwe voorstellingen vanaf april, nl. 2X2 op de canape en een perfect huwelijk. 

De nieuwste Cooney, eindelijk te zien in Vlaanderen.

Jan en Mieke gaan een baby adopteren. Het moet de gelukkigste dag van hun leven worden en daarom komen Jan zijn broers, Pier en Pol, een handje toesteken. Het resultaat van hun 'hulp' zijn twee illegale immigranten, een versneden lijk en een lading gesmokkelde sigaretten! Met een wijkagente en de inspectrice van het adoptiebureau in huis, wordt Jan tot het uiterste gedreven om vindingrijke oplossingen te verzinnen. Alles komt goed, want erger kan het niet worden, of toch wel?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jan, Pier & Pol
Datum: 
Vanaf 22 november 2013
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over