Vanochtend hadden Ornelis & Rogiers kunstpaus Jan Hoet op bezoek in de Q-studio. De voorbije weken konden luisteraars de Meneer Konijn-poster downloaden via Q-music.be. Wie de poster met de nodige kleuren ‘opleukte’, voor z’n raam hing en er een foto van doorstuurde maakte kans op een weekendje Disneyland Parijs.

Niemand minder dan Jan Hoet was juryvoorzitter en hij koos er persoonlijk de mooiste tekening uit. Siene Dierckx uit Dessel was de gelukkige en vertrekt binnenkort met het hele gezin richting Parijs.

‘Siene heeft het aangedurfd om elk onderdeel van Meneer Konijn een andere invulling te geven. Ze is ook spontaan gebleven. Siene heeft ook geen schrik gehad om buiten de lijntjes te gaan en dat apprecieer ik.’

Meneer Konijn 2013: De Slotweek

Ondertussen werden er al honderden acties voor Meneer Konijn geregistreerd via Q-music.be. Volgende week presenteren Ornelis en Rogiers vanuit de grootste Vlaamse steden zowel de ochtend- als de avondspits van op het stadhuis. De andere Q-dj’s bundelen de krachten en verspreiden zich over Vlaanderen om al het geld uit de Spaarpootjes in te zamelen. Om te weten waar en wanneer ze in welke gemeente neerstrijken, check Q-music.be. Vrijdagochtend presenteren Sven en Kürt dan de slotshow van Meneer Konijn 2013 live vanuit het stadhuis in Brussel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: