De eerste aflevering van het zesde seizoen van Tegen de Sterren Op was een schot in de roos met meer dan 1 miljoen kijkers: 1.080.934, goed voor een marktaandeel van 45,1% (VVA 18-54; live +4).
Op woensdag 13 januari 2016 staat de cast alweer paraat met tal van nieuwe typetjes, verrassende persiflages, muzikale lekkernijen en een uniek vader-dochter-moment.

Jan Leyers speelt in deze tweede aflevering van Tegen de Sterren Op immers een gastrol aan de zijde van zijn dochter Ella. Ella kruipt voor de gelegenheid in de huid van Katleen Peeraer die als VTM NIEUWS-journaliste naar de Wetstraat trekt voor een interview over de vluchtelingencrisis met een zichtbaar ontspannen minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (Jan Leyers), wanneer hij terugkeert uit Kos.

Nathalie Meskens waagt zich aan een mannenlichaam. Meer bepaald het lichaam van Coppens, Mathias Coppens. Samen met ‘zijn’ broer Staf (Chris Van Espen) drijft hij hun lichamen tot het uiterste. Komen ze ongehavend uit de levensgevaarlijke stunts die ze uitvoeren in Tegen De Sterren Op?

De vrouwen van F.C. De Kampioenen zijn helemaal terug, en hoe. Hun meidengroep ‘The Championettes’ met Ella Leyers als Carmen, Tine Embrechts als Bieke, Nathalie Meskens als Pascale en Clara Cleymans als Doortje, werd vanonder het stof gehaald en brengt na jaren nog eens een hit uit. Maar zijn de dames, nu ze al wat ouder zijn, nog even elegant op het podium als toen?

Ook Adèle (Nathalie Meskens) is terug van nooit echt helemaal weggeweest. En uiteraard zingt ze weer over haar vorige vriend. Maar wie is nu die beruchte ex?

In Dagelijkse Kost maakt Jeroen Meus (een gastrol van Adriaan Van den Hoof) tegenwoordig graag hot dogs klaar. Hij toont hoe je de perfecte ‘haute dog’ maakt, tot collega Piet Huysentruyt (Guga Baúl) onverwacht in Jeroens keuken opdaagt om te tonen hoe het écht moet.

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: