Na zijn uitverkochte concert in 2011 is het een blij weerzien met een zaal die veel betekent heeft voor Jay Kay!  Op 30 Mei strijken de Space Cowboy en zijn bandleden neer in Vorst Nationaal! 

Jamiroquai is een van de meest toonaangevende Britse bands van de afgelopen 25 jaar.  De albums van de soulfunkformatie haalden meermaals de top tien in Groot-Brittannië en drie albums prijkten zelfs helemaal bovenaan! Er gingen samen meer dan 26 miljoen keer over de toonbank. Dat leverde Jamiroquai onder meer een plekje op in het Guinness Book of World Records voor bestverkochte funkalbum aller tijden. 

Sinds de oprichting van Jamiroquai door frontman Jay Kay in 1992, behaalden deze pioniers van de ‘Funk van de toekomst’ al snel wereldfaam en zetten ze zichzelf op de kaart als een van meest succesvolle shows ter wereld. Het uitbrengen van hun debuutalbum ‘Emergency on Planet Earth’ in 1993, ging gepaard met het volledig vernieuwen van de moderne popmuziek en Jamiroquai beïnvloedde sommigen van de meest populaire artiesten van vandaag.  Jamiroquai scoorde hoge ogen met hits als "Cosmic Girl", "Virtual Insanity", "Deeper Underground", "Canned Heat" en "Seven Days in Sunny June".

Mis alvast deze Britse funk /acid jazz formatie niet op 30 mei 2019 in Vorst Nationaal.

Tickets en info:

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 7 december om 10 uur
Via www.gracialive.be, www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jamiroquai
Datum: 
30 mei 2019
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over