Opnieuw verlengingen aangekondigd tot en met 6 januari 2019

De voorbereidingen voor de spektakel-musical zijn momenteel in volle gang. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat niemand minder dan James Cooke toegevoegd wordt aan de indrukwekkende sterrencast. Hij zal vanaf januari 2019 de rol van Louis spelen. Deze rol wordt ook gespeeld door Jonas van Geel. De twee acteurs zullen de rol delen.

Jonas van Geel stopt dus niet met zijn rol maar zal afwisselen met James Cooke vanaf januari 2019.

James Cooke “Ik ben ongeloofelijk blij dat ik deel mag uitmaken van de cast van 40-45. Zowel voor als achter de schermen is dit een productie met topmensen. De rol van Louis is voor mij als acteur eten en drinken. En weten dat ik deze rol mag delen mijn goede vriend Jonas van Geel is helemaal een feest!"

Jonas van Geel: “jammer dat echt niemand anders kon, maar hij zal het fantastisch doen!"

Verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Intussen zijn er al meer dan 205.000 tickets de deur uit en wegens de aanhoudende vraag naar tickets is de voorstelling opnieuw verlengd tot en met 6 januari 2019.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over