Perfecter had 2016 voor James Arthur niet kunnen zijn! Het Engelse toptalent verbaasde vriend en vijand met een onnavolgbaar tweede album en een resem megahits. Hij is niet te stoppen en kondigt vandaag een Europese tournee aan, met daarin ook een Belgische halte op 1 juni!

Een natuurtalent, een markante persoonlijkheid en een uniek stemgeluid: dat is waarmee James Arthur ontelbare zieltjes wint. Hij zong en schreef al nummers op zijn vijftiende, en brak in 2012 bij het grote publiek door als winnaar van X Factor. In datzelfde jaar kwam zijn single “Impossible” uit. De cover van Shontelle sloeg in als een bom, klokte af op ruim 2,5 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, en haalde in maar liefst 34 landen de top in iTunes. Zijn debuutplaat ligt in de rekken in 2013 en kent een welverdiend succes aan de hand van krachtige singles als “You’re Nobody ‘til Somebody Loves You”, “Recovery” en “Supposed”. Hij streeft naar perfectie met zijn mix van old school soul en rock. Vorig jaar maakte James Arthur een gesmaakte comeback met de single “Say You Won’t Let Go”, die meteen aan kop van de Engelse charts binnenkwam en in nauwelijks drie weken al een miljoen keer over de toonbank ging. Daarop volgde het prachtalbum ‘Back From The Edge’, dat eveneens de weg naar de hoogste regionen van de charts vond, op de vleugels van de recent uitgebrachte tweede single “Safe Inside”. James nestelt zich stevig in de harten van een breed publiek, dat trappelt van ongeduld om zijn idool live terug te zien!

Hou je vast, want James Arthur kondigt een Belgische passage aan op donderdag 1 juni in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start op vrijdag 17 maart om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
James Arthur
Datum: 
Donderdag 1 juni 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over