Jaguar Jaguar releaset nieuwe single ‘Out Of Sight ft. Témé Tan’ - de voorloper van de aankomende EP ‘Madelyn’ die wordt voorgesteld in de AB Box op 1 maart 2020. Check de single HIER.

De band bestaat nog maar net één jaar, maar heeft in die tijd gewerkt aan een nieuw hoofdstuk waarmee ze hun audiovisuele wereld uitbreiden. Samen met de nieuwe EP brengt Jaguar Jaguar een bijbehorende kortfilm uit.

Na het zonnige Spanje waar ze hun eerste EP ‘Montjoi’ schreven, trok de band naar de afgelegen Franse bossen om in alle rust aan nieuwe muziek te werken. De zomer wordt ingeruild voor de herfst. Door de Lynchiaanse omgeving werden ze geïnspireerd om muziek en film te doen samensmelten. Net zoals alle voorgaande videoclips wordt deze film geregisseerd door fotografe Tina Herbots en gitarist Emiel Raeymaekers. Elk nummer van de EP krijgt een visuele tegenhanger.

Met dit nieuwe hoofdstuk treedt de band ook muzikaal buiten z’n comfortzone en werken ze samen met de Brusselse/Congolese Témé Tan die te horen is op de eerste single ‘Out Of Sight’. De bijbehorende clip is een fragment uit de kortfilm die samen met de EP zal gereleased worden in het voorjaar van 2020.

Op 1 maart 2020 staat Jaguar Jaguar in de AB Box waar ze het nieuwe materiaal aan het grote publiek zullen voorstellen. In hun eerste bestaansjaar bouwden ze een livereputatie op tijdens hun (haast uitverkochte) clubtour in AB Club, Het Depot, Cactus Club, Muziekodroom, De Warande,... Daarnaast speelden ze reeds een aantal keer buiten de landsgrenzen. Aangetrokken door het zuiden, trokken ze naar Lissabon, Portugal waar ze de eerste prijs wonnen op het muziekconcours ‘Festival Termòmetro’. Daar werden ze opgepikt door Antena 3, SBSR Radio en speelden er op het prestigieuze NOS Alive festival.

Voor dit nieuwe hoofdstuk mag je je verwachten aan een audiovisuele trip doorheen de jungle waar deze jaguars zich het beste in thuis voelen.

Live
1/03, AB Club, Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over