Op 22 december 2017 organiseert de Belgische rockband Jacle Bow samen met stad Deinze ‘Koers for Life’: een Music For Life concert in de legendarische Brielpoort in Deinze , waarbij de de top van de Belgische wielersport en muziekwereld op spectaculaire & ecologische wijze worden samengebracht. Tickets kosten €20 per stuk en zijn vanaf vandaag te koop via www.deinze.be/koersforlife. De opbrengst van de avond wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

Koers for Life is een uniek twee uur durend concert met Belgische topartiesten in de Brielpoort. Meesterlijk songwriter Gabriel Rios, urban sensatie Coely, levende legende & organist André Brasseur, Jazz- & soul boegbeeld Lady Linn en Nederlandstalig woordkunstenaar Yevgueni brengen hun grootste hits, bijgestaan door de Brusselse rockformatie Jacle Bow die zelf de debatten openen met songs uit hun doorbraakalbum “What’s All The Mumble About”. Op drums versterken Mario Goossens (Triggerfinger) en Sean D’Hondt (Nailpin, Manoeuvres) de line-up, terwijl David Poltrock (Hooverphonic, De Mens) de keys beroert.

Wat de avond zo uniek maakt is dat ook het kruim van de Belgische wielerwereld afzakt naar Deinze voor Koers for Life. Niet om te genieten van hun welverdiend winterverlof want o.a. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Jens Debusschere, Jolien D'Hoore, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Kenny Dehaes, Yves Lampaert, Victor Campenaerts en Zico Waeytens zitten mee op het podium en fietsen er ter plaatse op rollen de elektriciteit samen waarop de bands spelen. Een ecologisch concert dus!

Deinze vormt als echte fietsstad de perfecte partner voor dit event en zet dan ook vol overgave de schouders onder de actie. Dit voorjaar vierde de legendarische rocktempel Brielpoort nog haar veertigjarig bestaan. De Brielpoort vormt dan ook de gedroomde locatie voor Koers for Life.

Tickets voor Koers for Life kosten €20 per stuk en zijn vanaf 26 oktober te koop via www.deinze.be/koersforlife. Er zijn ook een beperkt aantal VIP-arrangementen beschikbaar. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over