Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Tour De France en om dat te vieren had Jacle Bow de eer om in opdracht van de stad Brussel ‘Get Yourself Together’ te schrijven. Zwervend door de stad op een stalen ros op een zwoele lenteavond.

De single heeft het over angst en verlangen en de zoektocht naar liefde in Brussel, hun thuisstad. Geïnspireerd door Beck, The Dandy Warhols, Tame Impala en Eddy Mercx is dit Jacle Bow’s nieuwste aanval met zweterige melodieën en Rock ’N Roll vibes.

De track is geschreven voor de stad Brussel en dient als soundtrack voor de campagne #tourensemble van Brussel Mobiliteit die de Brusselaar de fiets op wil krijgen. Op 100 dagen van de Grand Départ van de Ronde van Frankrijk, werd een nieuwe wielerploeg exclusief voorgesteld aan de nationale en internationale pers.

Het Tour ensemble-team bestaat uit grote namen uit de wielerwereld zoals Merckx, Evenepoel, Dumoulin en Viviani. Dit zijn echter niet de beroemde wielrenners, maar wel alledaagse fietsers met dezelfde familienaam. Bedoeling is om dit team aan te vullen met zoveel mogelijk Brusselaars en zo als grootste team mee te starten op de Grand Départ.

Volg de campagne mee op instagram of facebook.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over