Op maandag 2 juli geeft Jack White een concert in AFAS Live, Amsterdam. De aankondiging van zijn Noord Amerikaanse tournee, met enkele Europese stops in Londen, Parijs en Amsterdam, volgt kort na het bekendmaken van zijn derde soloalbum 'Boarding House Reach'. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 26 januari om 10.00 uur.

Jack White (1975) heeft een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd met het succesvolle The White Stripes, met monsterhit Seven Nation Army, een eigen platenlabel Third Man Records, rockband The Raconteurs, met de hit Steady As She Goes en de alternatieve rock supergroep The Dead Weather. White wordt algemeen gezien als een van de belangrijkste artiesten in de garagerock-revival van de jaren 2000. In 2012 startte White zijn solo project met het album Blunderbuss welke wereldwijd lovende kritieken kreeg. Zijn tweede solo album Lazaretto kwam uit in de zomer van 2014 en in 2016 verscheen Jack White Acoustic Recordings 1998-2016 met 26 akoestische b-sides, remixes en alternatieve versies uit zijn brede muzikale loopbaan.

Jack White heeft nieuwe muziek aan de horizon. Op vrijdag 23 maart verschijnt zijn derde soloalbum Boarding House Reach met de singles Respect Commander en het recent verschenen Connected By Love. Het nieuwe album vol onvervalste rock, electro, hard funk, proto punk, hiphop, gospel blues en zelfs country is door White zelf geproduceerd. Afgelopen december werd er al wild gespeculeerd over de plaat na het verschijnen van de teaservideo Servings and Portions from my Boarding House Reach.

Voor meer informatie en het complete tourschema : JackWhiteIII.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jack White
Datum: 
2 juli 2018
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over