Vandaag komt het debuutalbum 'A Good Friend Is Nice' van het Amerikaanse social media fenomeen Jack & Jack uit. Naar aanleiding van het album touren ze hele de wereld rond in het kader van 'A Good Friend Is Nice' tour. Op vrijdag 22 februari houden ze halt in La Madeleine, Brussel.

Eind oktober brachten ze al de single 'No One Compares To You' uit. De hit werd inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Twee weken geleden en afgelopen vrijdag werden ook al de singles 'Tension' en 'Barcelona' op de wereld losgelaten.

Jack Gilinsky en Jack Johnson zijn beste vrienden sinds de kleuterschool en vermengen moeiteloos popmuziek met rap, r&b en hiphop. Ze begonnen met het maken van Vines, waarna ze een grote following op sociale media kregen. Vandaag zijn dit er meer dan 25 miljoen volgers op hun verschillende sociale media kanalen en meer dan 190 miljoen views op hun YouTube kanaal geworden.

In 2016 stonden ze nog in een uitverkochte TRIX. Ze beloofden toen om snel naar ons land terug te keren en houden dus woord! Op vrijdag 22 februari komen ze naar La Madeleine in Brussel. Tickets via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jack & Jack
Datum: 
22 februari 2019
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over