Het Amerikaanse social mediafenomeen Jack & Jack komt opnieuw naar België. In 2016 stonden ze in een uitverkochte TRIX. Ze beloofden toen om snel naar ons land terug te keren en houden dus woord! Dit keer komt het duo op vrijdag 22 februari naar La Madeleine in Brussel.

Jack Gilinsky en Jack Johnson zijn beste vrienden sinds de kleuterschool en vermengen moeiteloos popmuziek met rap, r&b en hiphop. Ze begonnen met het maken van Vines, waarna ze een grote following op sociale media kregen. Vandaag zijn dit er meer dan 25 miljoen volgers op hun verschillende sociale media kanalen en meer dan 190 miljoen views op hun YouTube kanaal geworden.

Door onafhankelijk singles als 'Wild Life’, 'California’ en 'Like That’ uit te brengen, kunnen ze volledig hun eigen stempel op hun muziek drukken, met creatieve video’s en miljoenen Youtubeviews als resultaat. Ze hebben het podium al gedeeld met grote namen zoals Shawn Mendes, Fifth Harmony, Demi Lovato en vele anderen.

Eind oktober brachten ze hun meest recente single 'No One Compares To You' uit. De hit werd inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Hun EP 'GONE' dat eerder dit jaar verscheen, stond in meer dan 15 landen in de top 10 van de iTunes Pop Chart. Op 11 januari 2019 verschijnt hun eerste album 'A Good Friend Is Nice'.

Ticketverkoop start vrijdag 9 november om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jack & Jack
Datum: 
22 februari 2019
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over