Odilon Mortier is ongetwijfeld een van de meest gekende acteurs uit de VTM serie 'De Kotmadam'. Wij hadden afgelopen week een gesprek met de sympathieke acteur in 'zijn' stad Aalst.

Odilon, je zegt overal dat je een dagje ouder wordt maar toch ben je nog steeds overal graag bij, heb ik de indruk.
Ja dat is ook zo, ik ben nu eigenlijk op pensioen en ben maar een klein stukje van mijn tijd bezig met de Kotmadam. Ik ga graag kaarten met mijn vrienden, een pintje pakken of gewoon thuis iets doen. Ik krijg mijn vrije tijd vlotjes om.

Aalst is de carnavalsstad bij uitstek, ook daar ben jij een vertrouwd gezicht.
Dat is de plicht van elke aalstenaar eh, ik bedoel als echte Aalstenaar is carnaval een stukje van je leven dus dat draag je gans je leven mee en het is zo dat ik nog veel doe met carnaval maar die 3 dagen en nachten weg blijven zit er nu niet meer in.

Humor & Komedie is iets wat de laatste tijd een enorme boost gekregen heeft, stand-up comedians, programma's vindt jij die humor goed?
Wel het is zo dat ik die humor goed vindt maar hij mag niet te ver gezocht zijn. Een mop waar je al eens voor moet nadenken kan een hele goeie zijn maar je moet zorgen dat iedereen ze snapt. Het is ook zo dat ik vroeger veel moppen verteld heb nu is dat veel rustiger, als ze in gezelschap nog om een mop vragen heb ik er altijd wel eentje klaar maar ze hoeven mij niet meer op een podium te zetten.

Bedankt voor je tijd en nog veel succes

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: