Beleef de tijd van je leven tijdens Dirty Dancing, the classic story on stage.

Het tijdloze verhaal van de cultfilm met Patrick Swayze en Jennifer Grey is omgezet naar een musical van wereldformaat : Dirty Dancing, The Classic Story on Stage. Na een wereldtour van tien jaar komt de show voor de allereerste keer naar België. Meezingen met Hungry Eyes, Do You Love Me en het adembenemende The Time of My Life kan op 5, 6 en 7 juni in het Brusselse Paleis 12. Wie houdt van glitter, glamour met een portie nostalgie, mag dit spektakel niet missen! Tickets zijn te koop vanaf vandaag. In de stemming geraken doe je hier.

Dirty Dancing - The Classic Story On Stage werd voor het eerst opgevoerd in Sidney in 2004. Nu, tien jaar later is de cast te gast in Brussel.  Na een succesvolle tour in eigen land, Australië, trokken ze naar Nieuw – Zeeland en daarna naar Europa waar ze potten braken met deze swingende productie. De voorstelling was zes maanden lang uitverkocht in London en is ondertussen de langs lopende show in de geschiedenis van de Aldwych Theater.  Hun bezoek in Brussel is een primeur voor België. De Engelstalige show werd nooit eerder vertoond in ons land en krijgt dus voor de eerste keer een tweetalige boventiteling.

De internationale pers was al lovend over Dirty Dancing, The Classic Story On Stage en terecht want de cast van deze officiële Dirty Dancing musical is samengesteld met de allerbeste dansers.  Zij brengen een klasse show gebaseerd op de film waar Patrick Swayze en Jennifer Grey in schitterden. Bezoekers worden terug gekatapulteerd naar de zomer van 1963 in de Kellerman’s Resort, waar de tiener Baby de zomervakantie doorbrengt met haar familie en waar ze verliefd wordt op de rebel Johnny Castle… . De hele film wordt omgezet in een swingende musical waarbij de songs en de bijhorende choreografie centraal staan.  

Een soundtrack die iedereen kan meezingen, een sensueel sprookje dat niemand onberoerd laat, een verhaal dat al generaties meegaat, dát is Dirty Dancing. Een meeslepende show die je absoluut beleefd moet hebben.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dirty Dancing, The Classic Show On Stage
Datum: 
5, 6 en 7 juni 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

0900 84 300
Meer over