Intergalactic Lovers speelden de afgelopen jaren in zowel binnen als buitenland een uitstekende live reputatie bij elkaar. Door het ontwapende charisma van de frontvrouw, het speelplezier van de band en de kwaliteit van de songs nemen ze het publiek meteen mee in hun wereld. Dat zijn ze ook op zaterdag 1 september op Crammerock in Stekene van plan.

Toen ze vorig jaar hun derde album “Exhale” uitbrachten, was de perfecte poprockplaat afleveren en werelddominantie de missie van Lara Chedraoui en de haren. Misschien net iets te ambitieus, maar ze zijn toch aardig op weg. Hun electropop bevat echo’s van Interpol, Editors, The Cure,… klinkt toch vooral als Intergalactic Lovers. Een weids kleurenpallet van donker en licht, vreugde en verdriet, hoop en pijn. Een combinatie van die vele uiteenlopende aspecten maakt van Exhale een bijzondere plaat die genesteld blijft in je oren.

​Met deze aankondiging zijn er 41 van de 51 festivalspots ingevuld! Gisterenmiddag stond de teller van onze ticketverkoop op 91%, wacht dus niet te lang meer als je deze editie niet wil missen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: