'Inside' vertelt het verhaal van Nemo (Willem Dafoe), een kunstdief die vast komt te zitten in een New Yorks penthouse (eigendom van het personage gespeeld door Gene Bervoets) wanneer zijn inbraak een onverwachte wending neemt. Terwijl hij opgesloten zit in de flat, met niets anders dan dure kunstwerken, moet hij al zijn creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om te overleven.

BELGIË IN DE KIJKER

Deze ware filmervaring benadrukt de kwaliteit van het Belgische talent. Ontdek de lijst van Belgen die meewerken aan de film:

GENE BERVOETS

Met meer dan 100 projecten in film, televisie en theater is Gene Bervoets een van de meest erkende acteurs van België. Hij werkte direct op de set met Willem Dafoe en drukte zijn stempel op 'Inside'... en Willem (opgesloten in Gene's flat).

ELIZA STUYCK

Na haar debuut op 17-jarige leeftijd in de prestigieuze tv-serie 'In Vlaamse Velden' speelt Eliza de rol van Jasmine naast W. Dafoe.

DRIES PHLYPO

Dries staat als producent en directeur van het Belgische productiehuis 'A Private View' centraal in het project 'Inside'.

FREDERIK VAN DE MOORTEL

Als componist levert Frederik in 'Inside' een adembenemend geluidswerk af, dat een integrale rol speelt in de totstandkoming van de productie en de sfeer.

ALEK GOOSSE

Alek is re-recording mixer voor Inside en hij reeds de mixage verzorgde van verschillende Internationale projecten ('Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', 'Brimstone', 'Mandy', enz.)

CATHERINE VAN BREE

Als getalenteerd kostuumontwerpster werkte Catherine mee aan verschillende prestigieuze projecten ('Girl', 'Sound of Metal', 'D'Ardennen', enz.) voordat ze het kostuumontwerp voor 'Inside' op zich nam.

ESTHER DE GOEY

Verantwoordelijk voor de make-up en haar voor 'Inside'.

Regisseur Vasilis Katsoupis
Scenarist Ben Hopkins
Producers Dries Phlypo, Giorgos Karnavas, Marcos Kantis
Executive producers Jim Stark, Vasilis Katsoupis, Konstantinos Kontovrakis, Charles E. Breitkreuz, Martin Lehwald, Jean-Claude Van Rijckeghem, Stephen Kelliher
Met Willem Dafoe

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over