Op maandag 21 mei lanceert de NBC website (www.nbc.com) een nieuwe webserie “Inside Heroes”, die een kijkje neemt achter de schermen van de televisieserie Heroes. De serie zal bestaan uit acht afleveringen en neemt de fans mee door topics als Visuele effecten, muziek, garderobe, stunts, make-up, illustraties en zelfs catering. Een ‘making of’ die je tussen de acteurs en de makers van het programma plaatst.

De website gaat ook dieper graven in de levensloop van de hoofdpersonages sinds het begin van het seizoen, te beginnen met Peter Petrelli. Op deze manier kunnen de fans van Heroes ook na de seizoensfinale van 4 juni op VT4 van hun favoriete show genieten in afwachting van het tweede seizoen.

Op maandag 21 mei is aflevering 20 te zien op VT4: Five Years Gone:
Door een tijdreis zijn Hiro en Ando terechtgekomen op een tijdstip vijf jaar na de vernietiging van New York. Mensen met buitengewone krachten en talenten worden als terroristen beschouwd en worden opgejaagd wild. Hiro en Ando ontmoeten een donkerder versie van de andere helden in voorbereiding van een directe confrontatie met de president. Vijf jaar later zien we een duistere versie van Matt, een Jessica/Niki met een duidelijke winnaar in hun onderlinge strijd, een bruinharige Claire, en Andy, een Texaan met een gouden hart. Ook zien we spannende gebeurtenissen in een elitaire gentleman’s club.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: