Spanning en sensatie van de bovenste plank. Dat belooft de 8ste aflevering van Zone Stad op maandag 22 april 2013 de Vlaamse huiskamers binnen te loodsen. Ini Massez (Ella, Danni Lowinski, Flikken, Code 37,…) doet het kantoor van Zone Stad op zijn grondvesten daveren, wanneer ze als Nina Marcelis met een bom rond haar nek het gebouw binnen stapt. Tine Embrechts speelt Isabel De Volder, Nina’s beste vriendin sinds de twee vrouwen mekaar in het leger leerden kennen. Vorige maand werd Embrechts nog gelauwerd als Beste Actrice van het voorbije jaar, zowel voor haar werk in Tegen de Sterren Op als voor haar vertolking van de kordate Gwendy in Quiz Me Quick. Op maandag 22 april krijgen we een hele andere kant van haar te zien…

Final countdown
Nina Marcelis, werkzaam bij het leger, wordt ’s nachts verrast door een gemaskerde inbreker. In haar bed wordt ze verdoofd, en een dag later meldt Nina zich op het politiekantoor van Zone Stad met een bom rond haar nek. Roel, die net op het punt stond te vertrekken nu Mike niet langer geschorst is, meent dat het om een echte bom gaat want hij is nog een ontmijner geweest bij het leger. Wie heeft het op Nina gemunt en waarom? En kan het team haar tijdig redden? Tijdens deze operatie is er één belangrijke afwezige: Lucas. Die werd door Veerle verplicht om samen naar hem thuis te gaan. Het is duidelijk dat de psychopate niet van plan is Lucas zomaar te laten gaan.

Gastacteurs: Filip Peeters (Didier), Maarten Bosmans (Roel Swinnen), Tine Embrechts (Isabel De Volder), Pieter Bamps (Carl Bastijns), Ini Massez (Nina Marcelis), Victor Peeters (Rudy Van Dam), e.a.

Zone stad vanavond om 21.35 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: