14 februari. Een hoogdag voor elk relatiebureau, maar voor de medewerkers van Connie & Clyde laat Cupido het afweten. Connie (Eva Van der Gucht) loopt er bij als een kip zonder kop om een Valentijnsdiner te organiseren voor haar singles. Tegelijkertijd moet ze de geschikte partner zien te vinden voor haar nieuwe klant Harry, een gastrol voor Rudy Meuws (Zone Stad, Crimi Clowns, Aspe).

Het vooruitzicht om met zijn patatje aan de eretafel van het diner te zitten, stemt Hans (Axel Daeseleire) niet bepaald gelukkig. Hij wil Valentijn op een minder gedwongen manier doorbrengen met zijn grote liefde. Het duo vecht dit nieuwe meningsverschil uit bij relatietherapeute Patricia (Karlijn Sileghem).

Peggy (Nathalie Meskens) mist Vincent (Ben Segers), die zijn grote filmdroom waarmaakt in Duitsland. Pascal (Stefaan Degand) verwacht dit jaar weer geen Valentijnskaartje en dompelt zichzelf onder in medelijden. Net wanneer hij tracht uit te zoeken wat er nu precies mis is met hem, krijgt hij waar hij al jarenlang van droomt: een liefdeskaartje van een geheime aanbidster.

Pol (Tom Audenaert) probeert zijn ongelukkige ervaring met Lieven (Bert Huysentruyt) te vergeten, maar moet onverwacht invallen voor een geannuleerde klant. Een tête à tête met vrijgezel Hilde – een gastrol voor Inge Paulussen (Zuidflank, Witse, Clan,…) – haalt de brave huispsycholoog willens nillens uit zijn comfortzone.

Connie & Clyde elke woensdag om 21.25 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over