Astrid en Laurens trekken op avontuur naar Peru. Astrid is zoals steeds ‘fully prepared’, insectensprays en ‘gemakpapier’ heeft ze op elke expeditie bij zich. Op de eerste dag van hun luxueuze amazonecruise wagen broer en zus zich aan piranhavisvangst en brengt het duo een bezoekje aan een stam in het regenwoud. De cultuurshock is enorm wanneer blijkt dat die mensen wel erg schaars gekleed zijn en op blote voeten rondlopen. Laurens wordt tot stamhoofd gekroond, en het duo neemt deel aan rituele dansen en krijgt een traditionele drank aangeboden op basis van voorgekauwde en terug uitgespuwde planten.

Brulapen en luiaards
Slapen is er voor Astrid deze vakantie niet echt bij. Laurens houdt Astrid immers iedere nacht wakker met zijn gesnurk, dat best met het kabaal van een brulaap kan worden vergeleken volgens zusterlief. Tijdens de nachtelijke kaaimansafari beleeft Astrid de schrik van haar leven.

Astrids hart begeeft het haast tijdens hun jungle walk en wanneer Lau een grote boodschap moet doen, is de chaos in de brousse compleet. De 'close encounter' met een echt amazonedier is de kers op de taart van hun prachtige trip…

Astrid in Wonderland, vanavond om 20u30 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: