In de uitverkochte Antwerpse Zuiderkroon ging woensdag laatstleden een hilarische bewerking van de beroemde operette ‘In ’t Witte Paard’ in première. Chris Van den Durpel, Frank Focketyn, An Lauwereins, Luk D’Heu, Wim Van den Driessche, Wanda Joosten, Chris Cauwenberghs, Britt Van der Borght, Dirk Van Vaerenbergh, Priske Dehandschutter en Hendrik Lebon schitterden in deze originele re-make.

Het gevoel van het enthousiaste publiek achteraf werd door een aanwezig journalist perfect gevat: "Operette, dat is opera met een happy end maar deze versie is happy van het begin tot het einde. Belegen grappen, geestige regievondsten en dubbelzinnigheden worden hier met zwier en kunnen gebracht in revuestijl. Het is er helemaal ‘over’ maar tegelijk er helemaal ‘op’. Lever je genadeloos over en laat je verstand thuis, dan beleef je een heel amusante avond met deze nieuwe benadering van ‘operette’. "

De reacties zijn unaniem lovend. Dit moet je gezien hebben! Daarom werd beslist 3 extra voorstellingen te spelen. Voor een volledige speellijst, meer info en foto's van de première kan je terecht op www.operette.be

EXTRA VOORSTELLINGEN
30 april 2006 15u00 Namiddagvoorstelling
20u15 Avondvoorstelling
1 mei 2006 20u15 Avondvoorstelling

EXCLUSIEVE SIGNEERSESSIE met de cast ... op de 50+ beurs in het Bouwcentrum van Antwerpen zal een deel van de cast van In 't Witte Paard een exclusieve signeersessie houden. Zondag zullen zij op de stand van De Zuiderkroon van 14.30u tot 16.00u aanwezig zijn. Wij hebben 200 vrijkaarten voor de beurs. De eerste 200 bezoekers die zich zondag aanmelden in het Bouwcentrum en aan de kassa het 'Witte Paard' vermelden, krijgen gratis toegang tot de beurs.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: