Welkom, Joost Van Hyfte en De Improfeten!

Ook de liefde van de Pretpraters gaat door de maag. Samenwerken met Joost Van Hyfte is dus toch een beetje een droom die uitkomt. Wij werden immers fans van het eerste uur toen we hem jaren geleden ontdekten in de Belgische Improvisatie Liga.

Nadien won hij de 123 Comedy Cup in 2006 en ook zijn opvallende passages in de finale van Humo's Comedy Cup en in Comedy Casino Cup op Canvas konden wij best smaken, net zoals zijn andere eerste stappen in de tv-wereld. De eerste zaalshow 'KOK' was meteen een schot in de roos en met zijn nieuwe zaalshow 'Gastroseksueel' staat deze goedgemutste kok alweer klaar om het Vlaamse publiek te verrassen met zijn kook- en comedykunsten.

Daarnaast zijn we ontzettend verheugd te melden dat Jeron Dewulf, Tom Saeys, Christophe Stienlet, Jan Buermans en Michael Taeymans aka De Improfeten zich ook aansluiten bij Pretpraters! Zij vormen een professioneel impro theatergezelschap uit het Antwerpse en verdienden hun pluimen al op diverse podia in België en Europa. Jeron, die u ook kent van 'Foute Vrienden', won zelfs de gouden medaille impro op het officiële WK impro in Berlijn in 2006.

Hun shows worden gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek (zoals bvb. de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen) en de rest improviseren zij op het moment zelf.

Wij geloven steevast dat Joost Van Hyfte en De Improfeten fantastische aanvullingen van ons reeds mooie creatieve team worden en hebben er alvast goesting in!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: