Nadat ze al zalen en festivalweiden over de hele wereld deden vollopen, doen Dan Reynolds, Ben McKee, Wayne Sermon en Daniel Platzman opnieuw van zich spreken met de release van meerdere sterke singles. Deze tracks zijn de voorboden van het langverwachte nieuwe album van de band, dat binnenkort in de rekken ligt! Om het lange wachten wat draaglijker te maken, kondigt Imagine Dragons een nieuwe tournee aan, die ook bij ons zal neerstrijken, meer bepaald op 24 oktober in Vorst Nationaal!

Hun debuutplaat 'Night Visions' (2012) was een schot in de roos voor het viertal uit Las Vegas, en een perfect prototype van de moderne urban pop/rockplaat. Het resultaat mag er zijn met 4 miljoen verkochte albums en 22 miljoen verkochte singles. "Radioactive", "It's Time", "Demons" of "Top of the World"... zowat alle tracks uit deze eerste plaat ontpopten zich tot beresterke hits. Rolling Stone Magazine riep hen uit tot 'Winner of the Week', en ze nestelden zich wekenlang in de absolute top van de internationale charts. Heel de wereld was meteen mee met deze nieuwe sensatie uit de States, waarvan de hits tot op vandaag vlot in de ether blijven circuleren.

Maar vanaf vandaag rekenen we dus op nieuwe hits! Als voorgerecht verstommen de talentvolle Amerikanen het muziekwereldje alvast met stevige tracks als "I Bet My Life", "Gold", "Warriors" en "Shots". Vier muzikale bommen waarvan de fijnzinnige teksten duidelijk het talent van de band aantonen, en tegelijk teruggrijpen naar de basics. Tussen Coldplay en The Killers in, zijn de meesterlijke refreinen voorbestemd om overal ter wereld volle zalen te trekken en enorme hits te scoren. Imagine Dragons legt een show vast voor de Belgische fans, op 24 oktober in Vorst Nationaal! Een niet te missen concertavond. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Imagine Dragons
Datum: 
Zaterdag 24 oktober 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over