George Ezra, Dotan, Birth Of Joy, Danny Vera, Isaac Gracie, Tom Grennan, Gallowstreet, Her Majesty, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Matthew Crosby zijn de eerste namen voor Tuckerville 2018. Dat heeft initiatiefneemster van het festival, Ilse DeLange, zojuist bekendgemaakt. Ook treedt Ilse zelf op tijdens Tuckerville met wat haar enige festivalshow in 2018 zal zijn. Tuckerville vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 op het sfeervolle terrein van Het Rutbeek, nabij Enschede. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 10 februari om 10:00 uur.

Thuisgevoel
In september 2017 vond de hernieuwde editie van Tuckerville voor het eerst plaats op Recreatiegebied Het Rutbeek, nabij Enschede. 'Vorig jaar had ik me geen betere editie van het festival kunnen wensen. Het was onvergetelijk. Ik kijk uit nu al uit naar september om opnieuw een geweldig festival neer te zetten', aldus initiatiefneemster Ilse DeLange. Sfeer en muziek staan voorop op Tuckerville. Een afwisselend muziekprogramma met folk- en americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtig natuurgebied als decor zorgen ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis zullen voelen.

Monsterhit
De Britse zanger George Ezra brak in 2014 door bij een groot publiek dankzij zijn monsterhit Budapest, die in Nederland op derde plek van de Top 40 belandde en gaf optredens op grote festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop. Onlangs verscheen zijn nieuwste single Paradise. Nieuw werk verschijnt er dit jaar ook van Dotan. De Nederlandse singer-songwriter werd bekend dankzij de hitsingle Home en zijn vorige album 7 Layers werd bekroond met twee keer platina. Ilse DeLange is als initiatiefneemster van Tuckerville geen onbekende op het festival. Afgelopen jaar trad ze nog op met The Common Linnets, dit jaar verschijnt de zangeres weer onder haar eigen naam op het podium. Dat is bijzonder, want dat is voor het eerst sinds 2014. Het optreden Tuckerville zal bovendien haar enige festivaloptreden in 2018 zijn.

Tickets & voorverkoop
De voorverkoop voor Tuckerville start aanstaande zaterdag 10 februari 2018 om 10:00 uur. Een dagticket kost €49,50 (incl. servicekosten) voor volwassenen. De ticketprijzen zijn gelijk gebleven. Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar kost een ticket €17,50 (incl. servicekosten), hier is slechts een beperkt aantal van beschikbaar. Kinderen onder de 8 jaar krijgen gratis toegang. Er zijn tevens een beperkt aantal groepsbundels beschikbaar. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: