Carlos, Urs, David en Seb zijn erg verheugd om de Europese tak van hun AMOR & PASION tournee aan te kondigen! Op dinsdag 24 mei 2016 houdt deze halt in de Antwerpse Lotto Arena. Werk van hun langverwachte nieuwe album, maar ook de grootste klassiekers komen aan bod.

Met 'AMOR & PASION' is Il Divo toe aan hun zevende studioalbum. 12 nummers die een overzicht geven van een eeuw aan traditionele tango's, pakkende bolero's en klassieke mamba's. De meeste songs zijn bekende hits als Julio Iglesias' "A Las Mujeres Que Yo Ame" en Gloria Estefan's "Si Voy A Perderte". Heerlijk zwoele ritmes die je doen wegdromen naar zuidelijker oorden en het onmogelijk maken stil te blijven staan. "En als je dacht dat de nieuwe plaat je in de stemming brengt om te dansen," aldus David Miller, "wacht dan maar tot je de nieuwe tournee gezien hebt! Breng een avond met ons door en laat liefde en passie jouw hart vervullen."

De zomer begint in 2016 een maand eerder, met de bloedhete en sensuele latinosongs van Il Divo! Ontdek de beste en meest succesvolle klassieke zanggroep in het crossover-genre, tussen pop en opera, live in de Lotto Arena. Afspraak op dinsdag 24 mei. Tickets voor de AMOR & PASION tour zijn vanaf vrijdag 20 november om 10u te koop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Il Divo
Datum: 
Dinsdag 24 mei 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over