In de week van 8 april volgt Iedereen beroemd Werner, een operazanger met een lange staat van dienst. Maar hij krijgt toch nog kriebels in de buik nu hij eindelijk zijn droomrol mag vertolken in de opera van zijn thuisstad Antwerpen. Daarnaast zijn er volgende week twee debutanten in de rubriek Het laatste woord : dichter-performer Andy Fierens en de Fuckeleles, drie mannen met een ukelele. Verder gaat Iedereen beroemd een kijkje nemen in Neerpelt, Hoogstraten, Dendermonde, Heuvelland en Vilvoorde.

De week van Werner
Iedereen beroemd volgt de 42-jarige operazanger Werner tijdens een belangrijke week in zijn leven. Niet zozeer omdat hij mag meezingen in een grote opera, want dat doet hij al 30 jaar: als bas-bariton in operahuizen in heel Europa. Maar deze week beleeft de opera Parsifal zijn première in Antwerpen. En daar gaat Werners zangershart sneller van slaan. Want hij is niet alleen bezeten van Wagner, maar ziet ook een levensdroom in vervulling gaan: hij mag eindelijk zijn droomrol zingen in de opera van zijn thuisstad.

Locaties
Elke dag houdt Iedereen beroemd halt op een andere locatie in Vlaanderen. Deze week filmt het programma op de volgende plaatsen: Neerpelt, Hoogstraten, Dendermonde, Heuvelland en Vilvoorde. Een reporter en cameraploeg gaan in de gemeente op zoek naar quotes en beelden en maken in elke gemeente een verrassende Ter plekke-reportage.

Het laatste woord
Iedereen Beroemd verwelkomt volgende week ook twee nieuwe acts in de rubriek Het Laatste Woord: Andy Fierens en The Fuckuleles.

Vanaf 10 april krijgt Andy Fierens elke woensdag Het Laatste Woord. Als dichter en performer trekt Andy de straat op en brengt hij zijn gedichten letterlijk dichter bij de mensen.
Vanaf 11 april gaat Het Laatste Woord elke donderdag naar drie mannen met een ukelele. Arne Vanhaecke, Mathias Moors en Andries Boone brengen met hun coverband The Fuckuleles een eigenzinnige medley bij iemand zijn leven.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: