In de week van 28 januari volgt Iedereen beroemd Ellen tijdens een voor haar bijzondere week: Ellen rullde haar baan als manager voor een nieuw bestaan als onthaalmoeder. Deze week opent haar kinderopvang de deuren. Verder houdt Iedereen beroemd deze week halt in Oosterzele, Tienen, Laakdal, Ardooie en Haaltert.

Ellen (39) uit Evergem begint deze week aan een voor haar heel ander leven. Haar drukke job als manager zei ze onlangs vaarwel, en ruilt ze nu in voor de baan van haar leven. Want nu ze als moeder thuis meer tijd heeft voor haar eigen kinderen, neemt ze er meteen ook maar die van een ander bij. Onthaalmoeder Ellen nodigt ons een hele week uit in haar splinternieuwe kinderopvang Riebedebie.

Locaties
Elke dag landt Iedereen beroemd op een andere locatie in Vlaanderen. Deze week filmt het programma op de volgende locaties: Oosterzele, Tienen, Laakdal, Ardooie en Haaltert. Een reporter en cameraploeg gaat in de gemeente op zoek naar dagverse quotes en beelden en maakt in elke gemeente een verrassende Ter plekke-reportage.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: