In de week van 14 januari volgt Iedereen beroemd Francesco Vanderjeugd uit Stade tijdens een van de belangrijkste weken van zijn leven. Hij wordt deze week benoemd tot burgemeester, en wordt daarmee bovendien de jongste burgemeester van het land. Dieter eindigt maandag zijn zoektocht naar de beer in Iedereen beroemd en verder trekt het programma deze week naar Ieper, Lochristie, Zoutleeuw, Duffel en Genk.

Voor Francesco Vanderjeugd uit Staden is het een belangrijke - zoniet de belangrijkste - week uit zijn leven. Als 24-jarige heeft hij er al een erg volwassen parcours op zitten, met een kapperszaak die hij helemaal zelf uit de grond heeft gestampt, en nog gaat hij voor meer. Want deze week wordt hij benoemd tot burgemeester. Het is meer dan een job voor Francesco. Want ook al loopt hij niet over van ervaring, alleen al de zin om eraan te beginnen, maakt van hem een jeugdige maar unieke 'burgervader'.

einde van het berenspoor
Het berenspoor, de zevendelige zoektocht naar het grootste roofdier van Europa, eindigt op maandag 14 januari. Zal Dieter de beer vinden?

Locaties
Elke dag landt Iedereen beroemd op een andere locatie in Vlaanderen. Deze week filmt het programma op de volgende locaties: Ieper, Lochristi, Zoutleeuw, Duffel en Genk. Een reporter en cameraploeg gaat in de gemeente op zoek naar dagverse quotes en
beelden en maakt in elke gemeente een verrassende Ter plekke-reportage.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: