Van 22 tot en met 25 april volgt Iedereen beroemd Coely, een studente uit Antwerpen die droomt van een carrière in de muziek. En de inwoners van Kuurne, Merchtem, Kalmthout, Tongeren en Merelbeke zullen volgende week hun gemeente herkennen in het dagelijkse reportageprogramma op Eén.

De week van Coely
Iedereen beroemd volgt deze week de negentienjarige studente Verkoop Coely in de belangrijkste week van haar leven. Al sinds ze klein was, droomt de Antwerpse hiphop- zangeres van een carrière op de planken. Met het uitbrengen van haar allereerste cd komt die droom deze week een klein stapje dichter. In De week van Coely volgt Iedereen beroemd haar vanop de schoolbanken tot op de internationale podia.

Locaties
Elke dag houdt Iedereen beroemd halt op een andere locatie in Vlaanderen. Deze week filmt het programma op de volgende plaatsen: Kuurne, Merchtem, Kalmthout, Tongeren en Merelbeke.

Een reporter en cameraploeg gaan in de gemeente op zoek naar quotes en beelden en maken in elke gemeente een verrassende Ter plekke-reportage.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: