Met Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Gabriel Rios en vele anderen

Ook Iedereen beroemd draagt een steentje bij voor Music for Life. Vanaf 15 december is in de Tot slot-rubriek te zien hoe Raymond van het Groenewoud, K’s Choice, De Post (met Koen De Graeve), Tom Helsen, Gabriel Rios, The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, The Scabs en Bart Peeters geld bij elkaar zingen voor het goede doel. Vanavond start ook de nieuwe rubriek De wonderjaren, waarin bekende Vlamingen terugblikken op hun kindertijd. Vandaag: Pascal Braeckman.

Iedereen beroemd ‘buskt’ voor Music for Life

Iedereen beroemd, het dagelijkse humaninterestprogramma van Eén, draagt vanaf maandag 15 december ook zijn steentje bij aan Music for Life. Acht Belgische muzikanten of groepen gaan busken: ze spelen op straat voor het goede doel. Het geld dat in de hoed belandt, gaat naar een goed doel dat de muzikale groepen gekozen hebben. Raymond van het Groenewoud, K’s Choice, De Post (met Koen De Graeve), Tom Helsen, Gabriel Rios, The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, The Scabs en Bart Peeters proberen zoveel mogelijk euro’s bij elkaar te zingen in de Tot slot-rubriek van Iedereen beroemd.

Nieuw: De tent en De wonderjaren

Iedereen beroemd blijft het hele seizoen door vernieuwen en komt ook in de eindejaarsperiode met enkele nieuwe opvallende rubrieken. Vorige week woensdag ging De tent van start, een rubriek waarin voorbijgangers die elkaar niet kennen het gesprek aangaan in een tipi-tent.

Op vrijdag 12 december start Iedereen beroemd met De wonderjaren, waarin bekende Vlamingen aan de hand van foto’s, schoolrapporten, brieven en tekeningen terugblikken op hun kindertijd. Op een persoonlijke manier vertellen ze over de gezinnen en de milieus waarin ze opgroeiden en die bepalend waren voor de rest van hun levensparcours. Het resultaat zijn verrassende, intieme portretten. De volgende weken praten onder andere Pascal Braeckman, Marijn Devalck en Stijn Meuris over hun wonderjaren.

Iedereen beroemd volgende week uitzonderlijk om 18.30 uur

Door een bijzondere Blokken-week wordt Iedereen beroemd volgende week een uurtje vroeger uitgezonden. Van maandag 15 tot vrijdag 19 december start het programma dus om 18.30 uur. Vanaf maandag 22 december keert het terug naar het gebruikelijke startuur om 19.40 uur.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag op Eén. In de week van 15 december UITZONDERLIJK OM 18.30 UUR.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: