De mooie zomer zit erop, ook voor IBE, maar zijn najaar nam alvast een vliegende start. Aan het begin van de zomer maakte hij tijdens Genk On Stage voor het eerst indruk met zijn festivalset. Een dag later volgde Rock Werchter, waar IBE de volgepakte Klub C-tent (15.000 zielen!) moeiteloos naar zijn hand zette. Vandaag kreeg IBE een Crammerock-tent muisstil en volgde er, als kers op de taart, een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 singles van Table Of Fools.

Table Of Fools is de langstlopende solohit ooit voor een The Voice-winnaar. Het nummer verscheen op 31 mei dit jaar en prijkt na 14 weken nog steeds bovenaan de Vlaamse hitparade. De song hoort deze week opnieuw bij de 5 meest gespeelde radiohits in Vlaanderen en kampeert er in de top 20 van meest gestreamde en gedownloade nummers. Maar ook onze Waalse broeders gaan stilaan overstag voor IBE’s stem en piano: zowel Radio Contact als Bel RTL namen Table Of Fools aan boord, wat resulteert in een mooie 76e plek in de Waalse airplay charts!

Op 28 oktober speelt IBE twee uitverkochte AB Clubshows. Wie geen kaartje kon bemachtigen, kan hem aan het werk zien in de Antwerpse Trix (laatste tickets) op 9 mei 2020.

Nieuwe muziek volgt snel: IBE laat weten dat hij in oktober een waardige opvolger voor Table Of Fools klaar heeft.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over