Ianthe Tavernier heeft de halve finale van Steracteur Sterartiest niet overleeft. Ze zamelde de afgelen weken wel veel centen in voor Doof Vlaanderen, de federatie van de Vlaamse Dovenorganisaties. Wat niet in dovemans oren is gevallen, zijn haar uitmuntende zangprestaties.

De razendpopulaire Jan Smit was de voorbije weken zo onder de indruk van haar passages in Steracteur Sterartiest, dat hij besloot om haar uit te nodigen voor zijn jubileumconcert 20 jaar Jan Smit, dat hij zaterdag 10 maart 2018viert in het Antwerps Sportpaleis. “Ianthe, zo’n mooie stem als jij, die heb ik er graag bij. Ik hoop op een ja”, vroeg Jan oprecht. De sociale media én de Jan Smit-fans deden hun best, waardoor de boodschap vlotjes aankwam bij Ianthe. Tijdens een interview met Radio 2, zei het Buurtpolitie-gezicht dat ze vereerd was en dat ze graag te gast wil zijn bij in het Sportpaleis. “Jan is een supertoffe kerel. Met De Grietjes heb ik hem een paar keer ontmoet backstage en het klikt enorm. Ik ben gecharmeerd van de moeite die Jan deed. Hij maakte niet alleen een filmpje, hij steunt en volgt mij ook overduidelijk in mijn Steracteur Sterartiest-avontuur en dat doet mij een groot plezier. Optreden in het Sportpaleis, het podium delen met Jan Smit en zijn gasten André Hazes, Christoff en K3, zijn dingen waar je als kind van droomt en waarvan je hoopt dat zoiets je op een dag ook mag overkomen. Op 10 maart is het zover en daar kijk ik enorm naar uit.

Tickets voor het jubileum-concert van Jan Smit, ‘Jan & Alleman’, op zaterdag 10 maart in het Antwerpse Sportpaleis, kan je bestellen op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Naast Ianthe Tavernier, zijn ook André Hazes, Christoff en K3 te gast op het concert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: