Uitgezonderd. presenteert met trots de affiche van hun nieuwste musicalcreatie ALADDIN. Centraal prijkt een stralend koppel, Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier op het vliegende tapijt. We zien hoe de Geest met zijn magische kracht het tapijt laat vliegen. De première is op zaterdag 18 mei om 14u00 in de Stadsschouwburg in Antwerpen om daarna het Oosters paleis op te bouwen in het Ethias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent.

Aladdin - een eigentijdse sprookjesmusical met een sterke boodschap

"De affiche straalt de positieve, frisse stijl uit van de musical", getuigt James Cooke. "Onze creatie vertelt immers het spannende verhaal van twee jonge mensen afkomstig uit twee totaal verschillende backgrounds. We krijgen een vrijgevochten prinses en een onweerstaanbare straatboef te zien. Dankzij hun geloof in de liefde, tonen ze hoe maakbaar de wereld kan zijn. Ik vind dat een sterke, positieve boodschap en dat wilde ik absoluut weerspiegeld zien op de affiche!".

Op 8 april gaat regisseur Jaak Lema van start met de repetities van Aladdin. De topcast zal alvast het beste van zichzelf mogen geven, want Tijl Dauwe schreef een volledig nieuw script en Sam Verhoeven componeerde de betoverende songs en catchy melodietjes. Voor het publiek is het nog heel even wachten, nl. tot 18 mei, om toe te treden in de sprookjeswereld van Aladdin en prinses Jasmine.

ALADDIN - PRAKTISCHE INFO

  • 18 & 19 mei - Stadsschouwburg Antwerpen
  • 1 & 2 juni - Ethias Theater Hasselt
  • 8 & 9 juni - Capitole Gent

INFO & TICKETS: uitgezonderd.be

Aladdin - de nieuwe familiemusical van uitgezonderd.

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? Na het grote succes van de musical “Pippi zet de boel op stelten” pakt Uitgezonderd. vanaf mei 2019 opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het wordt een spectaculaire, muzikale reis door het Midden Oosten doorspekt met humor, veel (buik-)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en … een verrassende Geest uit een wonderlamp.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Aladdin
Datum: 
Vanaf 18 mei 2019
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over