Ianthe en Michiel werden gisterenavond verwelkomd met een staande ovatie na hun voorstelling. En binnenkort kunnen nog meer mensen in de zaal van hen genieten!

Want vanaf 1 september mag het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs opnieuw met volle capaciteit openen. Het publiek zal dan een geldig Covid Safe Ticket moeten voorleggen, maar wordt wel vrijgesteld van afstandsregels en mondmaskers.

Na een gedwongen pauze van meer dan anderhalf jaar, werden begin deze maand de voorstellingen van Daens, de musical terug hervat in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Omdat er heel wat voorstellingen ingehaald moeten worden, zijn er extra acteurs aan boord gehaald, die hun rol zullen afwisselen met de huidige cast.

Ianthe Tavernier en Michel De Meyer spelen respectievelijk de rol van Nette Scholliers en de socialistische voorman Jan De Meeter. De acteurs zullen hun rol afwisselend spelen met Free Souffriau en Jelle Cleymans die uiteraard ook aan boord blijven.

Ianthe Tavernier: “Het is een hele eer en een grote droom om in deze musical te mogen staan, naast zo veel getalenteerde mensen. Ik heb er door corona lang op moeten wachten, maar nu kan ik al mijn emoties kwijt in deze fantastische rol!”

Michiel De Meyer: “Als 14 jarige jongen ging ik kijken naar Daens, en ik dacht: ooit, de dag komt ooit. Vandaag is die dag!”

Hoewel spelen in deze speciale tijden zowel op als naast de bühne heel wat voorzorgsmaatregelen vereist, werd aan het artistieke concept en de kwaliteit van de voorstellingen niet geraakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: