Op 14 februari 2016 is het exact 5 jaar geleden dat Ian Thomas, toen 13, voor het eerst op een podium stond met zijn Nederlandstalige cover van Justin Bieber's "Baby". Nu, 5 jaar later en een pak internationale ervaringen rijker, stelt de nog maar 18-jarige Ian Thomas reeds zijn 3e studio album voor.

Zijn nieuwe album "Make Things Happen" is het resultaat van een jaar studio opnames met gerenommeerde Amerikaanse producers en niet onbelangrijk: het bevat ook de hits van Ian Thomas' succesvolle deelname aan het immens populaire programma 'Liefde Voor Muziek'. Daarin overtuigde de benjamin van de groep dat hij muzikaal zijn mannetje kan staan naast al die andere kanjers!

Met de bewerkingen van de songs van de andere artiesten en een ontwapende charme en vriendelijkheid palmde Ian Thomas in no time duizenden harten in en zijn fanbasis blijft gestaag groeien.

Het succesverhaal gaat door, en ons gevoel zegt dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Bestel het album nu.

Bekijk de filmpjes van Liefde Voor Muziek hier.

Ian Thomas - Envelop Me(Live)

'Ik hoop vooral dat ze het aandurven om iets volledig anders te doen met de songs', laat Johannes zich in het begin van de aflevering ontvallen. Een nummer transformeren en eigen maken is alvast wat Ian Thomas heeft gedaan. Ian Thomas wist Johannes te verrassen - en letterlijk van zijn stoel te blazen - met "Envelop Me".

"Envelop Me" is na de eerdere "Song For My Dad" en "Too Good To Be True", die beiden nog steeds hoog in de iTunes charts vertoeven, wederom een schot in de roos van de nog maar 18-jarige Ian Thomas.

Koop je exemplaar hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over