Met het uitbrengen van zijn nieuwe single Hardly kondigt de Belgische muzikant Ian Clement een tweede soloalbum aan. Het album getiteld See Me In Synchronicity slaat op het herkennen van jezelf in anderen en bevat gebeurtenissen rechtstreeks uit Ian's leven gegrepen. Het album verschijnt op 22 februari via Dox Records.

Ian Clement, met name bekend als frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn, tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. De muziek van Ian is meeslepend, intiem en soms somber. Fans van singer-songwriters zoals Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen prompt voor zijn intrigerende manier van muzikale verhalen vertellen.

Zijn nieuwe single Hardly, is een song over ‘moeten opgroeien’, het kind in jezelf noodgedwongen moeten achterlaten en jezelf als man moeten zien. Voor de bijbehorende video wist Clement fotograaf Anton Coene te strikken: "Hardly, de eerste single van mijn aankomende album, is een nummer over een tekort aan tijd. De bijbehorende videoclip die door Anton Coene werd geschoten is een ode aan het sobere, less-is-more productiewerk dat René Tinner in het album blies".

Hardly is vanaf vandaag te beluisteren op alle streaming- en downloadservices. Het album See Me In Synchronicity verschijnt op 22 februari via Dox Records.

De komende tijd toert Ian door België en Nederland.

TOUR DATES SOLO

TOUR DATES FULL BAND

  • 03/03 Melkweg, Amsterdam (NL) - Album presentatie
  • 11/03 Muziekgieterij, Maastricht (NL)
  • 06/04 De Warande, Turnhout (BE)

Meer tourdata worden binnenkort aangekondigd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over