De nacht induiken met vrienden, plakken op de dansvloer en dansen op opzwepende beats. Het hoort eindelijk weer bij het leven. Op vrijdag 1 oktober dansen we de nacht door in het Sportpaleis. I Want To Dance Again is de eerste grote indoorrave sinds lang. Op het podium en achter de decks: The Subs, Joris Voorn, Joyhauser, Yves Deruyter, Amber Broos en Jeroen Delodder. Het feest wordt groot, het feest wordt intens. Een gigantische rave. De verzilvering van ieders knaldrang. Met special effects. Met StuBru’s Eva De Roo als master of ceremony. De laatste tickets voor I Want To Dance Again zijn te koop via livenation.be.

Met een zetje van Studio Brussel werd in januari het beste voornemen voor 2021 gelanceerd: I Want To Dance Again. Naar de track van The Subs die eind 2020 zo hard dat grote gemis in tijden van corona vatte. Het nachtleven herneemt op vrijdag 1 oktober. We dansen de nacht door, het leven weer in. Studio Brussel en The Subs, Joris Voorn, Joyhauser, Yves Deruyter, Amber Broos en Jeroen Delodder vieren de heropening van de nachtclubs in het Sportpaleis. Groter dan groots, een hele nacht lang. I Want To Dance Again is een corona-veilig event. Om toegang te krijgen tot I Want To Dance Again zal elke ticketkoper een geldig toegangsticket én een Covid Safe Ticket moeten voorleggen.

I Want To Dance Again is er op vrijdag 1 oktober van 20 uur tot 5 uur. Nog geen ticket voor I Want To Dance Again? De laatste tickets zijn nu te koop via livenation.be.

Weet meer via iwanttodanceagain.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I Want To Dance Again
Datum: 
Vrijdag 1 oktober 2021
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over