De virtuoze country-popzanger Hunter Hayes komt in maart 2019 voor een show naar Melkweg Amsterdam. De multi-instrumentalist speelt meer dan dertig instrumenten, tourde met Taylor Swift en is op 27-jarige leeftijd al genomineerd voor vijf Grammy's. De kaartverkoop start op vrijdag 2 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Geprezen als een 'country-rock-blues guitar hero in the making' door de Los Angeles Time, vijf keer genomineerd voor een Grammy en ga zo maar door. Hunter Hayes is een zanger, songwriter en multi-instrumentalist die de muziek scene binnenkwam met een dubbel platinum verkochte, nummer 1 self-titled debut album.

Met drie nummer 1 singles op zijn naam, begon Hayes met het zoeken van inspiratie op onbekend terrein: hij begaf zich in een innovatieve wereld van nieuwe muziek via streaming services en digitale platformen. Tijdens het opnemen van zijn volgende album, gaf hij fans een verrassing door drie nieuwe nummers op social media uit te brengen.

In 2011 bracht hij zijn eerste album uit die meteen op de nummer één van de Top Country Albums belandde. Zijn single 'Wanted’ werd meer dan 3,5 miljoen keer verkocht en hij werd daarmee de jongste mannelijke act die bovenaan de Billboard Hot Country Songs verscheen.

Vorig jaar stond de gitaarvirtuoos nog in een uitverkochte Melkweg Oude Zaal, in maart 2019 staat Hayes in de Melkweg Max.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hunter Hayes
Datum: 
5 maart 2019
Locatie: 
Melkweg, Amsterdam

Reservatie:

Meer over