Huisdiergeheimen 2 (The Secret Life of Pets 2) keert terug voor een ander gek avontuur! Ontdek de nieuwe trailer van deze Illumination productie.

Synopsis:

Max (Patton Oswalt) staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar (Ellie Kemper) is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo bezorgd over de bescherming van de jongen dat hij een zenuwtik ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan de boerderij ontmoeten Max en zijn vriend Duke (Eric Stonestreet) honden-intolerante koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen, wat zijn angst alleen maar vergroot. Gelukkig wordt Max begeleid door Rooster (Harrison Ford, die zijn debuut in animatie maakte), een ervaren boerderijhond die hem dwingt zijn neuroses op te geven, zijn innerlijke alfa te vinden en Liam iets meer vrijheid te geven.

Ondertussen, terwijl haar hospita weg is, probeert de dappere Gidget (Jenny Slate) Max's favoriete speeltje te redden van een met katten gevulde flat met behulp van haar katachtige vriendin, Chloe (Lake Bell), die de geneugten van kattenkruid heeft ontdekt.

En Snowball (Kevin Hart), een gek maar schattig konijn, denkt dat hij een echte superheld is nadat zijn minnares Molly hem in een superhelden pyjama heeft gekleed. Maar als Daisy (Tiffany Haddish), een onverschrokken Shih Tzu, Sneeuwbal om hulp komt vragen op een gevaarlijke missie, moet hij de moed hebben om de held te worden die hij zegt te zijn.

Zullen Max, Snowball, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien?

  • Regisseur: Chris Renaud
  • Scenariste: Brian Lynch
  • Producers: Chris Meledandri en Janet Healy
  • Originele stemmencast: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Harrison Ford, Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Lake Bell, Hannibal Buress, Nick Kroll, Dana Carvey, Ellie Kemper, Pete Holmes, Garth Jennings en Bobby Moynihan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: