In 2002 werd de basis gelegd voor een nieuwe traditie: Houden Van, een gezellige muzikale namiddag rond het Nederlandstalige lied vertolkt door de originele artiest en begeleid door uitstekende muzikanten. Donderdag was Houden Van al aan zijn zesde editie toe en ook nu stonden tal van grote artiesten op het programma en met meer als 8500 bezoekers mag deze editie ook weer meer als geslaagd genoemd worden.

De hele namiddag zorgde Marijn Devalck ervoor dat het publiek niet te kort kwamen. Zo werden de kleinkunstliefhebbers dit jaar extra verwend want naast een schitterend houdenoptreden van sixtiesfenomeen Armand, was er ook een uitzonderlijk optreden van Herman Elegast en De Vaganten in hun originele vijfkoppige bezetting. Maar niet alleen kleinkunstliefhebbers hadden reden tot feest vieren. Ook de liefhebbers van het lichte lied konden zich uitleven met optredens van Benny Neyman, John Terra, Erik Van Neygen & Sanne en de Melando's.

Tot slot waren er ook nog De Purperen Heidenen, het nieuwe project van Philippe Robrecht die het publiek meer dan entertainde en deze 6de editie in schoonheid afsloot. Hop naar de 7de editie die zich ook aankondigt als meer dan de moeite waard.

Foto's Houden van editie 2007

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: