Om de nationale Dag van het Huisdier te vieren, lanceert SONY PICTURES ANIMATION 'MONSTER PETS', een nieuwe kortfilm van Hotel Transsylvanië.

In deze clip heeft Tinkles, Drac's schattige puppy van monsterformaat, meer energie dan ooit en wilt enkel maar met de bal spelen! Helaas heeft Drac het te druk met zijn taken in het hotel, dus is hij vastbesloten om een monster maatje te vinden voor zijn enorm pluizige vriend. Na een aantal tegenstrijdigheden gaat Drac's plan de mist in wanneer Tinkles een onwaarschijnlijk vriendje kiest.

Over de Hotel Transsylvanië Franchise

Sony Pictures Animation's familiefilm franchise Hotel Transsylvanië, dat in totaal al reeds 1,3 miljard dollar heeft opgebracht, volgt Dracula, Mavis en al hun monstervrienden in hun avonturen in het Hotel Transsylvanië, een luxueus vijf-sterren resort waar monsters en hun families vrij kunnen leven en monsters zijn met niemand om hen te storen. De eerste film werd gelanceerd in de bioscoop in 2012, gevolgd door Hotel Transsylvanië 2 en Hotel Transsylvanië 3: een monsterlijk leuke vakantie, die respectievelijk in 2015 en 2018 werden uitgebracht. Het laatste hoofdstuk, Hotel Transsylvanië: Transformanië, is gepland voor een release op 11 augustus 2021.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: