Met onder meer Louis Talpe, Thomas Vanderveken, Dana Winner, Clara Cleymans, Evy Gruyaert, Michaël R. Roskam, Jeroen Meus, Liesbeth Homans, Wim Willaert, Tom Waes, Philippe Geubels, Adriaan Van den Hoof, Jonas Van Geel, Eefje Depoortere, Bart Peeters

Hotel M is aan haar laatste uitzendweek toe. Als die er op zit, staan er 54 uitzendingen op de teller. Goed voor 2710 minuten fijne televisie, met veel goesting gemaakt. Marcel Vanthilt ontving om en bij de 270 boeiende praatgasten en het publiek in Roeselare en Knokke-Heist kon genieten van muzikale kleppers als Triggerfinger, Mr Probz, Vaya Con Dios, Hooverphonic, Natalia, Christoff, Thé Lau, The Kooks, Clouseau en Oscar & The Wolf. Ook de laatste week van Hotel M is er eentje om in te kaderen.

Marcel heet van 24 tot en met 31 augustus nog een hele rist boeiende gasten welkom in zijn hotel in Knokke-Heist:

  • Zondag 24 augustus

Op de voorlaatste zondag in Knokke-Heist ontvangt Marcel een Vlaamse rasacteur met een warm hart voor deze stad. Louis Talpe bracht er vele zomers door en vertoeft ook nu nog vaak in de badstad. De laatste maanden had hij daar niet de tijd voor want de opnames voor de fictiereeksSpitsbroers namen zijn hele agenda in. Kan hij al een tipje van de sluier lichten? Ook Thomas Vanderveken komt langs. Hij is zich volop aan het voorbereiden voor een nieuw seizoen van Alleen Elvis blijft bestaan. Vanaf 12 september te zien op Canvas. Nog meer ideale schoonzonen bij Marcel vanavond want Sam Gooris wipt binnen. Hij staat deze zomer 25 jaar op de planken en dat moet gevierd worden. Waar Sam is, is er een feestje.Slacklinen is de sport van de zomer en Bram Boelens is dé expert. Hij hing enkele weken geleden nog tussen de bollen van het Atomium en vanavond dus aan Hotel M. Dana Winner zorgt voor de muzikale noot. Met The Oneheeft ze een Engelstalige single uit. Bring it on!

  • Maandag 25 augustus

Clara Cleymans is druk aan het opnemen voor het derde seizoen van De Ridder. Lang hoeven de fans niet te wachten want het tweede seizoen is vanaf 7 september op Eén te zien. Wat mogen we verwachten? Evy Gruyaert komt alles vertellen over haar nieuwe programma Weet ik veel. Elke zaterdag voelt ze studenten en BV’s aan de tand over hun kennis.Michaël R. Roskam heeft zijn eerste Hollywoodproductie ingeblikt: The Drop. Zijn eerste en – jammer genoeg – ook laatste film met James Gandolfini en uiteraard mocht ook Matthias Schoenaerts niet ontbreken. Op 8 september wordt die op de wereld afgevuurd in Toronto. Ook Stoffel Vandoorne is big in het buitenland. De Formule 2-piloot reed afgelopen weekend de Grand Prix in Francorchamps en is aan een uitstekend seizoen bezig. Deze mooie zomeravond sluiten we af met Eriksson Delcroix. Zij brengen het nummer Nashville Tennessee.

  • Dinsdag 26 augustus

Op dinsdag maakt televisiekok Jeroen Meus zijn intrede bij Hotel M. Vanaf 1 september bereidt hij niet alleen je Dagelijkse kost maar neemt hij de kijker ook mee op een culinaire trip rond de wereld. In Goed volk trekt hij naar zes gemeenschappen die moeilijke te doorgronden zijn maar die Jeroen via de keuken probeert te ontdooien. Of hij ook bij Liesbeth Homans is langsgeweest? Ze heeft de stempel van ijskoningin maar niets is minder waar. Wie is onze Vlaams minister met de meeste portefeuilles? Voor de spectaculaire act zorgt de Nederlandse illusionist Hans Klok. Hij tourt een laatste keer door Nederland en België met zijn show The New Houdini. Acteur Wim Willaert mag zich de master noemen van het Filmfestival van Oostende. Hij maakt iedereen met plezier warm voor een spetterende editie. Hij komt trouwens samen met de zanger van de Id!otsvan de set van de fictiereeks Bevergem. Zij sluiten muzikaal af. De Roeselaarse band heeft de zomer van hun leven gehad en stonden op ontelbare podia. Vanavond spelen ze hun single Mosquito.

  • Woensdag 27 augustus

Tom Waes mag zich sinds kort ambassadeur van UNICEF noemen en hij engageerde zich onlangs ook voor de bedreigde bruinvissen als ambassadeur van Sea Shepperd. Daarnaast is hij natuurlijk ook ambassadeur van geweldig fijne televisie. Afgelopen zomer heeft hij niet stil gezeten. Benieuwd wat er komen zal. Ook Philippe Geubels heeft de afgelopen maanden niet bepaald stil gezeten. Hij wordt in november papa en is ook te zien in een nieuw seizoen van Geubels en de Belgen. Muzikant en accordeonist Mathias Lens doet het geweldig goed met zijn Musettes-album in de Ultratop. Hij is al weken een van de best verkopende albums en vertoeft in het gezelschap van Ed Sheeran en Coldplay. Op 13 en 14 september trekt onze Belgische delegatie naar het WK Waterski. Voor ze vertrekken, springen ze nog even binnen. Barbara Dex & Gunther Verspecht trekken vanaf 6 september op tour met het oeuvre van Kenny Rogers en Dolly Parton in The Tennessee Waltz.

  • Donderdag 28 augustus

Adriaan Van den Hoof presenteert vanaf 2 september zijn gloednieuwe eigen programma Normale mensen. Van normale mensen gesproken, ookJonas Van Geel springt binnen. Hij heeft zijn eerste eigen fictiereeks geschreven, Amateurs. Daarnaast is hij dit najaar ook te zien in Lang Leve enDe Biker Boys. Eefje Depoortere is een Brugse van wereldniveau. Ze presenteert over de hele wereld gameshows die door 30 miljoen mensen bekeken worden. Nu ze even in het land is, ontvangt Marcel haar graag inHotel M. We schenken ook aandacht aan bijzondere beesten. Op 30 augustus vindt de Nacht van de Vleermuis plaats. U weet wat te doen! We sluiten de week muzikaal af met een heuse big band. Flat Earth Societybrengt samen met Mauro Pawlowski het nummer Solitude.

  • Zondag 31 augustus

Vanavond presenteert Marcel een laatste keer Hotel M van op het strand van Knokke-Heist. Hij ontvangt Bart Peeters die het gloednieuwe album Op de groei uitbrengt en daarmee op tournee trekt dit najaar. Ook actricesAnemone Valcke en Charlotte De Bruyn schuiven bij. Ze hebben met het toneelstuk Wijven in Edinburgh gestaan en zijn dit najaar samen te zien in de Eén-reeks Vriendinnen. Jan Leyers heeft een eerste Nederlandstalige single uit. Helemaal in primeur bij Marcel. Steven Van Herreweghe duikt in zijn nieuw programma Het Beste Moet Nog Komen de toekomst in. Wat zal dat brengen? Wat brengt de Vlaamse Opera in het nieuwe seizoen? Bart Peeters sluit dit seizoen van Hotel M muzikaal af.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: