“Happiness is only real when it’s shared, zeggen ze. So let’s share. Ik ben gelukkig hier, nu is het tijd om iemand anders gelukkig te maken.”

Met de 33-jarige Stephan stelde An Lemmens de vijfde en laatste boer voor die in Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond op zoek gaat naar een toffe Vlaamse vrouw die het ziet zitten om naar Canada te verhuizen voor de liefde. Paarden… als kleine jongen was Stephan er al door gepassioneerd. Hij groeide op in het landelijke Ardooie en studeerde mechanica in België, maar drie jaar geleden koos hij voor het leven in de uitgestrekte vlaktes van Alberta, ongeveer even groot als België, Nederland, Zwitserland en Frankrijk samen. Hier heeft hij zijn hart verloren. Aan de ongerepte natuur én de paarden die hij als horseman temt op een ranch.

“Een cowboy kan je me niet noemen, want je ziet hier geen koeien (lacht). Paarden zijn het, dus zeg maar horseman. Ik richt paarden af en zorg ervoor dat zij op die manier veilig in de handen van een eigenaar worden afgeleverd. Ook ben ik zadelmaker. Ik doe dit werk omdat ik élke dag opsta met de volle goesting. Nu kijk ik uit naar de week, terwijl ik vroeger uitkeek naar het weekend.”

Stephan houdt van de rust op de prairie maar duikt ook al eens graag in het bruisende stadsleven van de vlakbij gelegen stad Edmonton. Er zijn dus mogelijkheden legio om je ook naast het leven op de ranch te amuseren. “Ik zoek iemand die spontaan is, een avontuurlijk meisje met een open persoonlijkheid. Iemand die eerlijk en rechtdoorzee is. Happiness is only real when it’s shared, zeggen ze. So let’s share. Ik ben gelukkig hier, nu is het tijd om iemand anders gelukkig te maken.”

Schrijven kan via vtm.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over